Minőségi szolgáltatás tisztességes áron ...
Mindig ott ahol Ön!
Székelyudvarhely, Hargita megye, Románia
Email: taxi24contact@gmail.com

Kérdések és válaszok


• Miért TAXI 24 a társaság neve?

A nap 24 órájában utasaink rendelkezésére állunk, innen jön társaságunk neve.

• Hogy rendelhetek taxit?

Megrendeléseinket telefonon illetve interneten keresztül regisztráljuk. Bővebb információkról az Ügyfélszolgálat oldalon tájékozódhat.

• Mennyi időt vesz ígénybe a rendelt autó megérkezése?

Autóink kiállási ideje általában 3-10 perc a távolságtól függően. Vannak különleges esetek amikor megnövekedhet a kiállási idő, ilyenek a délutáni csúcsforgalom, esetleges útlezárások illetve szélsőséges időjárási és útviszonyok valamint az ünnepnapok megnövekedett forgalma. Ügyfélszolgálatunk előre tájékoztatja Önt az esetleges késésekről.

• Élő állatot szeretnék szállítani? Lehetséges ez?

Élő állat szállítását megfelelő körülmények között vállaljuk. Amennyiben a szállítandó állat nem jelent veszélyt a gépkocsi vezetőjére illetve nem piszkítja be a gépkocsit, előzetes egyeztetés után vállalható a szállítás. Élő állat szállítása esetén előfordulhat, hogy kollegánk megtagadja annak szállítását az ismertetett körülmények miatt.

• Sok csomagom van, mit tegyek?

Nagyméretű és számú csomag esetén kérésére combi-típusú autót tudunk rendelkezésére bocsátani. Megrendelésében előre jelezze ígényét és tájékoztassa ügyfélszolgálatunkat a csomagok mennyiségéről. Nem vállalhatjuk olyan csomagok szállítását amely meghaladhatja az autó méretét, illetve nem biztonságos a szállítása.

• Más vídékre szeretnék utazni. Lehetséges ez?

Igen, autóink rendelkezésére állnak a nap 24 órájában, bárhová szeretne utazni.

• Mennyibe kerül a fuvardíj ha más városba illetve más településre szeretnék utazni?

Az alkalmazott tarifáinkról előzetesen tájékozódhat ügyfélszolgálatunkon illetve honlapunk tarifa-táblázatából.

• Miért késik a taxi?

Autóink kiállási ideje 3-10 perc a távolság függvényében. Különleges esetekben megnövekedhet a kiállási idő, ilyenek a délutáni csúcsforgalom, esetleges útlezárások illetve szélsőséges időjárási és útviszonyok valamint az ünnepnapok megnövekedett forgalma. Ügyfélszolgálatunk előre tájékoztatja Önt az esetleges késésekről.

• Hány taxi van a városban?

Városunkban 75 taxis-engedélyt bocsátottak ki, ebből 21 autó tartozik társaságunkhoz.

• Honnan tudom melyik autó tartozik a TAXI 24-hez?

Honlapunkon is látható logónk, ez minden autónkon megtalálható, illetve jól látható helyen telefonszámaink valamint az autó engedélyének sorszáma. A TAXI 24-hez a következő számú autók tartoznak:
1, 3, 4, 5, 11, 14, 15, 28, 31, 32, 39, 40, 41, 42, 45, 47, 48, 49, 66, 73, 75

• Szeretném tudni milyen típusú autó érkezik, honnan tudhatom ezt?

Telefonos rendelés esetén információt kaphat az érkező autó típusáról illetve sorszámáról.

• Légkondícionált autót szeretnék? Honnan tudhatom ha ilyen típusú érkezik?

Ügyfélszolgálatunknál történő telefonos megrendelés esetén előre jelezze ilyen szándékát.

• Nem most szeretnék utazni hanem máskor. Előre is megrendelhetem a taxit?

Természetesen előre is rendelhet autót. Ügyfélszolgálatunknál jelezze az autó kiállási helyét (pontos cím), valamint az érkezés időpontját és az esetleges különleges szándékait (légkondícionált autó, GPS, combi-típusú autó vagy élő állat szállítása)

• Vártam már 10 percet és nem érkezett meg az autó. Mit tegyek?

Városunk területén 3-10 perc a kiállási idő. Előfordulhat, hogy előre nem látható körülmények miatt késik az autó. Ügyfélszolgálatunk visszahívásával tájékozódhat az Ön által rendelt autó helyzetéről, útvonaláról illetve az érkezés várható időpontjáról.

• Egy bizonyos taxissal szeretnék utazni. Kérhetem az ügyfélszolgálattól?

Ügyfélszolgálatunk a megrendeléseket a beérkezés sorrendjében teljesíti. A beérkezett megrendeléseket a taxiállomáson várakozó kollégáink teljesítik a felállás sorrendjében. Nem tudjuk vállalni, hogy annak a kollégának adjuk ki a hívást amellyel Ön szeretne utazni, hiszen ez nem lenne tisztességes a többi kollégával szemben.

• A taxiban maradt a csomagom. Mit tegyek?

Ügyfélszolgálatunk számítógépes nyílvántartást vezet a beérkező hívásokról illetve a megrendeléseket teljesítő autókról. Amennyiben ügyfélszolgálatunkon keresztül rendelt, könnyen kikereshetjük az Önt szállító autó sorszámát és URH rádión tájékoztatjuk az illető kollégánkat az ott felejtett csomagról. Utólagos egyeztetéssel az esetleges szállítási költségeket az utas köteles megtéríteni.
Amennyiben utcán intette le az autót vagy taxiállomáson vette ígénybe társaságunk szolgáltatását, kérjük jelezze ügyfélszolgálatunknak az autó sorszámát esetleg rendszámát vagy típusát. Ezek ismeretének hiányában nem tudunk felelősséget vállalni az autóban felejtett javakról.

• Az egyik kollégájuk nem megfelelően viselkedett. Hová forduljak panaszommal?

Ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában áll rendelkezésére. Itt elmondhatja észrevételeit illetve javaslatait, valamint panaszait ha nem volt elégedett szolgáltatásainkkal. Honlapunk Panaszkönyvébe szintén beírhatja észrevételeit. Az utas elégedettségege a mi elégedettségünk!

Partnerek
Prim Radio Szekelyhon Taxisok Vilaga szekelyudvarhely.info